3F Superligaen

Tidligere stjerne afslører vilde FCK-tider: Fest og druk inden træning

Claudemir beretter om tider med fest og druk inden træningsseancer under sin tid i F.C. København.

Claudemir lægger ikke skjul på, at tiden i FCK bag præg af fest og druk
Claudemir lægger ikke skjul på, at tiden i FCK bag præg af fest og druk. Foto: Giorgio Perottino/Reuters/Ritzau Scanpix

Claudemir var en populær skikkelse i F.C. København, hvor han spillede fra 2010 til 2015. Her blev det til to danske mesterskaber samt to pokaltitler, men tiden i København bød også på mere end det.

I et stort interview med det portugisiske medie Expresso, afslører han nemlig, at tiden i Danmark også bag præg af perioder med fest og druk. Endda inden træning.

– Der skete mange ting. Når vi er unge, så synes vi, at vi gør alting rigtigt, men det finder man på et tidspunkt ud af er forkert. Det er hårdt at spille uden søvn, efter at have forladt diskoteket og så tage en taxa til træning. Få taxaen til at stoppe for at kaste op, kaste op, gå ind i taxaen igen og tage til træning, som om det var ingenting, lyder det således fra brasilianeren.

Der var dog ingen hemmelighedskræmmeri i livstilen, forlyder det også.

– Træneren vidste det. Vi spillede rigtig godt, så træneren fortalte os: “Jeg ved, I går ud, drikker og sover dårligt, men vi spiller godt. Så snart holdet eller dig selv (Claudemir, red.) spiller dårligt, så fjerner jeg dig fra holdet og giver dig en bøde”, siger Claudemir, der sætter navn på sine festglade holdkammerater.

– Jeg gik ud med Dame N’Doye og Christian Bolaños. César Santin var ikke så meget med ude og feste, men han var tit med os ude og spise.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ærlig Wind fortæller: Jeg kommer aldrig til at tilgive FCK

33-årige Claudemir er fortsat aktiv og spiller i dag for FC Vizela, der hører til i den bedste portugisiske række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P