Leicesters ræve led nederlag til ulvene fra Wolverhampton

Kasper Schmeichels Leicester City mødte et velspillende Wolverhampton-mandskab i søndagens sene Premier League-kamp.

Wolverhampton mødte hjemme Leicester City

Leicester City skulle fortsætte de gode takter, efter deres knusende sejr mod Randers FC i UEFA Conference League.

Men det var en markant anderledes størrelse der ventede søndag aften, nemlig formstærke Wolverhampton, som skulle starte kampen bedst.

Her kunne Ruben Neves sende Wolverhampton i den syvende himmel, da han nettede efter ni minutters spil.

Men træerne voksede ikke ind i himlen for hjemmeholdet, som kunne se Ademola Lookman udligne til 1-1 kort før pausen.

I anden halvleg var der så atter en portugiser fra hjemmeholdet, der ville lege med. Daniel Podence sendte nemlig Wolverhampton på 2-1 efter 67 minutter.

Der faldt ikke flere scoringer i opgøret, hvorfor Wolverhampton nu blot er to point fra top seks-placeringen, som Arsenal er indehaver af for nuværende. Leicester derimod fortsætter de negative takter og ryger ned på en intetsigende 11. plads i Premier League.