3F Superligaen

FCN før Brøndby: Skal modstå deres pres

Assistenttræner i FC Nordsjælland forudser en hård kamp i et højt tempo, når Brøndby IF gæster Right to Dream Park søndag eftermiddag.

FC Nordsjælland har en mulig debutant med i truppen mod Randers FC
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag kommer Brøndby IF et smut forbi Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland venter i holdenes forårspremiere.

Her er det et hjemmehold med stor respekt for de forsvarende danske mestre, som tager imod de blågule fra Vestegnen. Det fortæller FCN-assistent, Frank Hjortebjerg, til klubbens hjemmeside.

– Brøndby er selvfølgelig et stærkt hold, som sluttede efteråret rigtig godt af. De er meget stærke i deres offensive pres og lægger et stort tryk på modstanderens halvdel. Så det skal vi selvfølgelig være gode til at spille os igennem og udenom, samt ikke lade os stresse af deres pres, siger han og fortsætter:

– Det bliver en kamp, hvor vi skal modstå det pres, de kommer med, og samtidig tvinge dem til at forholde sig til nogle af de ting, de ikke er så komfortable i rent forsvarsmæssigt. Og så kan vi forhåbentligt komme ind og spille imellem deres kæder og derefter komme ned bag dem. Vi glæder os meget til den opgave, der venter os.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Stor Brøndby-profil misser årets første kamp

Kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF starter klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P