3F Superligaen

Brøndby-træner: Det bliver en voldsom start

Niels Frederiksen ser frem til at hans mandskab søndag igen skal i superligaaktion, når FC Nordsjælland venter på udebane.

Niels Frederiksen tabte til AaB med hele 3-0
Foto: brondby.com

De forsvarende mestre fra Brøndby IF tager søndag hul på foråret, når FC Nordsjælland venter på Right to Dream Park.

Her skal de blågule forsøge at komme godt fra land, så de matematisk endegyldigt kan sikre sig en plads i det eftertragtede top seks-regnskab hurtigst muligt. Det fortæller Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside:

– Det bliver en voldsom start på 3F Superligaen med de her fem runder, som afgør, hvem der skal i mesterskabsspillet. Der er mange hold, som ligger rigtig tæt, og der er alt andet lige en verden til forskel, om man ender i mesterskabsspillet eller ej, siger Brøndby-træneren således, der dog også glæder sig.

– Vi glæder os allesammen til at komme i gang efter en lidt længere vinteropstart end normalt. Vi har nået det i opstarten, vi satte os for, men man når også til et punkt, hvor man skal ud at spille kampe, hvor der er noget på spil. Det punkt er vi nået til nu. Så vi føler os klar, men selvfølgelig vil alting ikke sidde lige i skabet i den første kamp – det er vi også udmærket klar over. 

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Stor Brøndby-profil misser årets første kamp

Kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF starter søndag klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P