3F Superligaen

Populær Brøndby-angriber: Brøndby var mest tillokkende

Den nye mand i front hos Brøndby var en populær herre i det netop overståede transfervindue, men han afslører nu, at Brøndby var klart førstevalg.

Carl Björk i aktion for Brøndby IF
Foto: https://brondby.com/

Den nye svenske angriber på Vestegnen, Carl Björck, var ikke rigtig i tvivl, da Carsten V. Jensen ringede. Brøndby var førstevalg.

Den 22-årige spydspids fra IFK Norrköping har fået sig en 4,5 år lang kontrakt på Vestegnen, og aftalen med de danske mestre kom i hus med konkurrence fra flere andre klubber.

Det afslører svenskeren nu i et længere interview med Discovery+.

– Der var da interesse andre steder fra, men det var Brøndby, der var mest tillokkende. Jeg synes, at mine kvaliteter passer godt ind i klubben, så det føles rigtigt, siger Carl Björk til TV-kanalen forud for sæsonstarten mod FC Nordsjælland.

Og i forhold til at passe godt ind i klubben må svenskeren forvente et pres fra omgivelserne, nu hvor han afløser Superligaens topscorer. Men det tænker han dog ikke meget på.

– Det ved jeg ikke, om man kan sige, jeg er (afløser for Uhre, red.). Jeg kommer for at gøre mit, og så må vi se, hvor langt det rækker. Jeg er en hurtig angriber. Og jeg kommer til at lave mål med min fart og min power, siger Björk.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
FCK-legende storroser Brøndbys nyindkøb: En af de bedste i ligaen

Den svenske angriber afslører også i interviewet, at han kommer for at vinde Superligaen og spille europæisk fodbold.

Det er søndag klokken 16.00 Brøndby møder FC Nordsjælland. Se alle TV-kampe i vores TV-guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P