Bundesligaen

Jonas Winds drømmemål sendte Wolfsburg i front: Se danskerens første scoring i Bundesligaen

Jonas Wind har netop gjort det til 1-0 for sin nye klub, og er dermed noteret for sit første mål i Bundesligaen - og hvilket mål.

Jonas Wind scorede et drømmemål for Wolfsburg i Bundesligaen.

Jonas Wind har nu for alvor meldt sin ankomst i Tyskland og Bundesligaen, da han lørdag bragte sin nye klub, Wolfsburg, i front med 1-0 i kampen mod Hoffenheim.

Det er danskerens første mål for Wolfsburg og i Bundesligaen, og det er så absolut et af de bedre af slagsen.

Ærlig Wind fortæller: Jeg kommer aldrig til at tilgive FCK

Jonas Winds mål blev sat ind efter 36 minutter af kampen. 1-0 føringen holdt ved indtil det 74. minut af kampen, hvor en anden dansker, Jacob Bruun Larsen, fik udlignet til 1-1 for Hoffenheim.

Blot fire minutter senere, efter 78 minutter, bragte Hoffenheim sig foran 2-1 på et mål scoret af Andrej Kramaric.

Jonas Winds mål endte derfor med ikke at være nok for Wolfsburg, der på blot fire minutter indkasserede to mål. Kampen endte 1-2 til Hoffenheim, og Jacob Bruun Larsen kunne sammen med resten af Hoffenheim rejse hjem med tre point i bagagen.

Se videoen af Jonas Winds første mål i Bundesligaen øverst i artiklen.