Serie A

Medie: Mourinho vil hente gammel United-kending – igen

AS Romas portugisiske cheftræner, José Mourinho, vil angiveligt forsøge at hente ivorianske Eric Bailly i Manchester United til sommer.

José Mourinho vil angiveligt forsøge at hente Manchester Uniteds ivorianske forsvarsspiller Eric Bailly.
Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tilbage i 2016 hentede Manchester United ivorianske Eric Bailly i spanske Villarreal for 38 millioner euro. Det var dengang José Mourinhos første indkøb som daværende United-manager.

Knap seks år senere kan de to igen genforenes. Den nuværende AS Roma-cheftræner skulle ifølge engelske The Mirror nemlig være meget opsat på at tilknytte sig Bailly til sommer.

Tilgangen af Manchester United-spilleren vil foregå på en lejeaftale, der vil gælde for hele 22/23-sæsonen. Derudover skulle Mourinho og Roma også ønske at tilføje en købsoption, så Serie A-mandskabet vil have mulighed for at tilknytte forsvarsspilleren permanent, hvis han leverer godt for den italienske hovedstadsklub.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Mourinho vil genforenes med dansk landsholdsspiller

The Mirror melder videre, at der allerede i januar transfervinduet var tæt på at blive lavet en handel imellem Manchester United og Roma. Dengang kom der dog angiveligt finansielle uoverensstemmelser i vejen.

Eric Bailly har i denne sæson kun spillet syv kampe for Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P