LaLiga

Xavi efter pibekoncert mod Dembélé: Han vil vende det til klapsalver

Ousmane Dembélé modtog torsdag aften en pibekoncert, da han blev skiftet ind imod Napoli i Europa League. Det mener klubbens cheftræner, Xavi, at franskmanden nok skal få vendt til klapsalver.

Ousmane Dembélé skal ifølge FC Barcelonas cheftræner, Xavi, nok få vendt pibekoncerten på Camp Nou til klapsalver.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix.

I det 65. minut blev den opløftende og gode stemning på Camp Nou torsdag aften skiftet ud med en stor pibekoncert. Det skyldtes, at det var første gang siden januar transfervinduet lukkede, at den meget upopulære Ousmane Dembélé trådte ind på FC Barcelonas hjemmebane.

Den franske offensivspiller er ikke ligefrem et velanset ansigt blandt Barca-fansene grundet de mange problemer omkring Dembélés kontraktforhandlinger med klubben. Men ifølge FC Barcelonas cheftræner, Xavi, så skal den 24-årige kantspiller nok få vendt situationen.

– Ousmane Dembélé vil vende pibekoncerten til klapsalver her på Camp Nou. Det er jeg helt sikker på, siger Xavi ifølge Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Barca-veteran vil gå ned i løn – Ledelsen siger nej!

FC Barcelonas returkamp imod Napoli i Europa League-1/16-finalerne er den 24. februar, hvor catalanerne skal til Italien og spille på Stadio Diego Armando Maradona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P