Premier League

Fred om hård United-tid: Jeg lærte en masse af det

Brasilianske Fred fik næppe den bedste start på sin karriere i Manchester United. I et interview med Sky Sports ser United-spilleren nu tilbage på den svære tid.

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller, Fred, fortæller i et interview, hvordan han oplevede det hårde start i klubben.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester United betalte i 2018 59 millioner euro for Fred i Shakhtar Donetsk, hvilket lagde et tungt pres på brasilianerens skuldre fra start.

I et stort interview med Sky Sports fortæller Fred, hvor han oplevede den svære start i en af verdens største klubber.

– Det var meget svært, men jeg lærte en masse af det. Det var en lærerig oplevelse. Heldigvis kom jeg igennem det med hjælp fra Gud. Jeg er rigtig glad for de præstationer, som jeg leverer nu, men jeg synes faktisk, at jeg har spillet godt i noget tid nu.

– Dengang hang jeg med hovedet, mens jeg stille og roligt arbejdede hårdere og hårdere. Samtidig fik jeg en masse hjælp fra mine holdkammerater og min familie. Det er det, der er vigtigst, og det er det, som hjalp mig igennem den periode. Nu føler jeg, at jeg gør det rigtig godt. Jeg er glad og føler, at jeg er på 100 procent, siger Fred til Sky Sports.

Fred har siden skiftet til Manchester United i 2018 spillet 146 kampe i den røde United-trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P