Dansk Fodbold

Bayern München om nyindkøbt FCM-talent: Han har særlige evner

Bayern München glæder sig over aftalen med FC Midtjylland og Jonathan Asp, der sender den blot 16-årige midtbanespiller til den tyske storklub.

Jonathan Asp skifter FC Midtjylland ud med FC Bayern München til sommer.
Foto: FC Bayern München.

Bayern München bekræfter torsdag på klubbens hjemmeside, at man har hentet danske Jonathan Asp i FC Midtjylland.

Det 16-årige midtbanetalent skifter tilværelsen i Ikast ud med en tilværelse i tyske München til sommer, hvor han bliver en del af FC Bayern Münchens akademi og U17-hold.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: FCM sælger stortalent til Bayern München

De tysker giganter fortæller på klubbens hjemmeside, at man er begejstrede for at kunne præsentere den unge dansker som ny spiller i klubben.

– Vi har fulgt Jonathan meget tæt over en lang periode. FC Midtjylland er kendt for sit fremragende arbejde med unge spillere, og vi er meget tilfredse med, at et lovende talent med særlige evner tilslutter sig vores akademi, siger akademichef i Bayern München, Jochen Sauer.

– Jonathan er en meget interessant siller. Han har en virkelig stor spilintelligens, laver farlige løb og scorer mange mål. Fysisk ser vi dog stadig som et område, hvor vi kan udvikle på ham, siger Holger Seitz, sportsdirektør på Bayern Münchens akademi.

16-årige Jonathan Asp kan spille alle de centrale positioner på midtbanen, og han er glad for at kunne blive en del af en af verdens største klubber.

– FC Bayern er en af de bedste klubber i verden. At være i stand til at fuldføre den næste del af min udvikling der gør mig både stolt og glad på samme tid, siger det danske stortalent til FC Bayern Münchens hjemmeside.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P