International Fodbold

Vildt: Tidligere brasiliansk stjerne efterlyses

Robinho var en vaskeægte fodboldstjerne, da han i sin karriere optrådte for nogle af verdens bedste hold. Sidenhen er det gået ned ad bakke for den 38-årige brasilianer, der nu kan være på vej i fængsel, efter den italienske domstol har intensiveret jagten på den skyldige Robinho.

Robinho kan øjne næsten ni år bag tremmer
Den tidligere fodboldstjerne Robinho kan meget vel være på vej i fængsel. Foto: Michael Regan/Action Images/Ritzau Scanpix

Den tidligere profesionelle fodboldspiller, Robinho, blev tilbage i 2017 dømt skyldig for at have deltaget i en gruppevoldtægt på en natklub i Milano i 2013, hvor han var kontrakt hos AC Milan.

I dag er det så kommet frem, at Robinho er blevet efterlyst internationalt ifølge mediet Daily Mail, hvor det kan ende med anholdelse, såfremt han forlader Brasilien ifølge nyhedsbureauet AFP.

Desuden beretter AFP, at Robinho er ‘i sikkerhed’, hvis han opholder sig i hjemlandet Brasilien, da han vil være beskyttet af landets forfatning, som ikke har hjemmel til at udlevere deres borgere.

Dette kan dog hurtigt ændre sig, hvis Robinho rejser til ét af de 70 lande, Italien har en udleveringsaftale med.

LÆS OGSÅ: 👇👇
FC Barcelonas nyindkøb har gjort en forskel – se deres performance

Den italienske højesteret har endvidere i januar måned stadsfæstet dommen, som kan resultere i hele ni år bag tremmer. En dom, Robinho har appeleret op til flere gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P