3F Superligaen

Ungt Brøndby-mandskab i problemer mod Hvidovre

Brøndby IF mødte Hvidovre IF i den sidste træningskamp, inden Superligaen ruller på søndag mod FC Nordsjælland. Her stødte et urutineret Brøndby-hold på problemer.

Niels Frederiksen Brøndby støtter forslag om fem udskiftninger
Niels Frederiksen er blandt de superligetrænere, der støtter forslaget om fem udskiftninger. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby IF spillede tirsdag eftermiddag sidste testkamp før superligaopstarten søndag, hvor den positive overraskelse fra NordicBet-ligaen Hvidovre IF var på besøg på ‘Bane 1’ på Vestegnen.

Christoffer Boateng sendte Hvidovre på sejrskurs efter 27 minutter, mens Mathias Kvistgaarden udlignede kort før pausen.

I anden halvdel af opgøret var det atter gæsterne fra Hvidovre, der kom i front efter 53 minutters spil. Hjemmeholdet kom ikke med et modsvar, og derfor ender sidste testkamp med et smal nederlag på 1-2 til 1. divisions-holdet fra Hvidovre.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Brøndby-profil: Lige så stærke som alle andre i toppen

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Startopstillingen for Brøndby IF

Der var flere unge spillere med fra start. Heriblandt Jonathan Ægidius på målet, mens Christian Friedrich, Oscar Fallenius og Mathias Kvistgaarden var i aktion. Se den startende elleve herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P