LaLiga

Medie: Chelsea forbereder bud på fransk LaLiga-profil

Thomas Tuchel mangler stadig at finde ud af, hvem der skal repræsentere Chelsea-midterforsvaret i næste sæson. Nu skulle klubben angiveligt være klar med et bud på franske Jules Koundé.

Jules Koundé i en duel med Barcelona's Pedri. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea forsøgte at bringe Sevillas helt store profil Jules Koundé til klubben sidste sommer, og de har tilsyneladende ikke givet op på franskmanden.

Ifølge spanske Marca ligger franskmanden stadig øverst på London-klubbens prioriteringsliste, hvor man angiveligt er klar til lægge alle kræfter i for at hente den 23-årige midtstopper.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Se klippet: Christian Eriksen med assist i uofficiel debut for Brentford

Sagaen mellem Chelsea og deres nuværende kontraktforhandlinger med forsvarsspillerne Andres Christensen og Antonio Rüdiger fortsætter, hvor der endnu ikke er forlængelser på plads.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Nu går Bayern ALL IN – tilbyder AC gigaløn
Medie: Rüdiger afviser Chelsea

Det er derfor afgørende for Chelsea, at de henter erstatninger til de spillere i bagkæden, der potentielt er fortid i klubben til sommer, skriver mediet.

Jules Koundé har spillet fremragende for Sevilla siden han kom til klubben i sommeren 2019. Den unge midtstopper har spillet 116 kampe og scoret syv mål for den spanske klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P