Premier League

Guardiola: Ingen er i tvivl om, hvor vigtig han er

Manchester City's Raheem Sterling scorede hattrick i weekendens 4-0 sejr over Norwich, og nu roser manager Pep Guardiola sin angriber, der ellers tidligere på sæsonen var skuffet over manglende spilletid.

Raheem Sterling får store roser med på vejen af sin manager Pep Guardiola
Foto: Ritzau Scanpix /John Sibley

Raheem puttede tre kasser i nettet i lørdagens kamp mod Norwich.

Den engelske landsholdsspillers performance var ekstraordinær, selvom han først brændte et straffespark, inden han sparkede bolden i mål til 4-0.

Den 27-årige Sterling har nu scoret 12 mål i Premier League og Champions League til sammen i denne sæson, og angriberen har været Guardiolas mest benyttede spiller i catalanerens tid på Etihad Stadium.

– Jeg er sikker på, at det vil være et massivt selvtillidsboost for ham. Jeg har kendt Raheem i seks sæsoner. Jeg kender ham godt. I denne sæson er han fremragende med mål og assists, siger Pep til klubbens hjemmeside.

Raheem Sterling scorede ellers kun et mål i de første tre måneder af sæsonen, men henover jul har den engelske landsholdsspiller fundet formen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
KOMMENTAR: Manchester United er det nye Tottenham – styret af revisorer

– Ingen er i tvivl om, hvor vigtig han er. Det viser han. Det, jeg ønsker, er, at alle spillerne spiller godt.

Manchester City spiller ude mod Sporting tirsdag i Champions League, og med lørdagens sejren over Norwich har de stadig ni point ned til Liverpool på andenpladsen i Premier League. Liverpool har dog spillet en kamp færre end City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P