Premier League

Guardiola: Alle mine spillere er fjender

Pep Guardiola lægger ikke fingre imellem konkurrenceniveauets størrelse i Manchester City-truppen.

Pep Guardiola er på vej mod endnu en Premier League-triumf med Manchester City i denne sæson. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Med en trænerkarriere i FC Barcelona, Bayern München og Manchester City har Pep Guardiola været vant til at råde over en trup sprængfyldt med stjerner.

Han er kendt for sine dynamiske startopstillinger, hvor holdkortene sjældent er ens to kampe i streg. Nu fortæller Guardiola om den hårde konkurrence, der er blandt spillerne i Manchester City.

– I fodbold er det sværeste at spillerne er fjender hver eneste dag, fordi de skal kæmpe om positionerne på holdet. De er fjender i en god mening. Efterfølgende bliver de nødt til at være brødre i weekenden, siger Guardiola til Sky.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Guardiola: Ingen er i tvivl om, hvor vigtig han er

Det forvolder den spanske træner indre kampe, eftersom alles behov ikke kan opfyldes.

Artiklen fortsætter under reklamen.

– Jeg har store problemer, fordi alle gerne vil spille. Men de bliver nødt til at respektere hinanden, da beslutningerne bliver truffet af trænerstaben. Nogle gange bliver de skuffet, hvis de ikke spiller, fordi det hele handler om spilletid på banen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Se klippet: Christian Eriksen med assist i uofficiel debut for Brentford

Der venter Pep Guardiola og truppen af stjerner en afgørende kamp tirsdag, når de gæster Sporting i det første opgør af Champions League-ottendedelsfinalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P