Liverpool opgiver ikke jagten på City – få dit Premier League-overblik her

Liverpool holder fortsat fast i håbet om et Premier League-mesterskab efter udesejr over Burnley. Andetsteds snublede Tottenham på hjemmebane, mens Newcastle fortsatte opturen. Få overblikket over søndagens tre eftermiddagskampe i Premier League her.

Fabinho bragte Liverpool i front i 1. halvleg
Fabinho bragte Liverpool i front i 1. halvleg. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis Liverpool skal holde liv i håbet om endnu et mesterskab, så skal klubben vinde sine kampe. Manchester City ser nemlig utrolig stærke ud i denne sæson, så Jürgen Klopps tropper var pisket til en sejr på udebane over Burnley søndag eftermiddag.

Her startede udeholdet også kampen bedst, da første halvleg sluttede med en scoring til netop Liverpool. Her rettede Fabinho et hjørnespark i kassen, og dermed kunne de gå til pause med en føring.

I anden halvleg var det igen ikke så overraskende Liverpool, der tog teten og havde klart mest boldbesiddelse og chancer. Det udmøntede sig dog ikke i flere scoringer, hvorfor Liverpool kørte en smal og vital sejr i hus.

City-toget buldrer videre mod mesterskabet med Sterling-hattrick

Tottenham snublede på hjemmebane

I London tog Tottenham imod Wolverhampton i en direkte duel om pladserne lige udenfor top fire. Her kom hjemmeholdet horribelt fra start, hvorfor man efter blot 18 minutter var nede med 0-2 på scoringer af Raúl Jiménez og Leander Dendoncker.

I anden halvleg lykkedes det ikke Spurs at svare igen, hvorfor det blev til et nederlag for London-mandskabet. Sejren til udeholdet betyder, at Wolverhampton overhaler netop Tottenham i tabellen, hvor de ligger sig op på en øjeblikkelig syvendeplads – blot tre point fra top fire.

Eriksen var kampens højdepunkt i Brentford – få dit Premier League-overblik her

Nyrige Newcastle fortsatte opturen

Newcastle United sluttede eftermiddagens Premier League-kampe af med endnu en sejr, der er klubbens tredje i streg. Her besøgte Aston Villa nemlig St James’ Park i et opgør, hvor hjemmeholdet tog det længste strå. I første halvleg scorede Kieran Trippier således for anden kamp i træk for Newcastle. Nok engang direkte på frispark.

Den scoring var nok til at sikre Newcastle sejren, der langsomt begynder at bevæge sig væk fra nedrykningspladserne i bunden af Premier League.