3F Superligaen

Thomasberg før Leicester: Ligner umulig opgave – går selvfølgelig efter sensationen

Randers FC har leveret varen i deres første europæiske kampagne, og nu venter Leicester i næste knockout-kamp i UEFA Conference League. Det er en opgave, den kronjyske cheftræner, Thomas Thomasberg, vurderer som svær - men ikke umulig.

Thomas Thomasberg er stolt over, hvor godt spillende Randers FC har været i denne sæson
Foto: Alexander Walther Petersen

SIRENE BELEK HOTEL

Thomas Thomasberg og Randers FC er i gang med et sandt europæisk eventyr, hvor de efter videre kvalifikation fra gruppespillet i UEFA Conference League har trukket selveste Leicester City.

Det er derfor en optimistisk og glædesfuld Thomasberg, vi interviewer på spillerhotellet i det sydlige Tyrkiet i forbindelse med træningslejren.

– Det er absolut en stor oplevelse. Der var ikke mange af os, der havde drømt om, vi skulle spille i Europa til foråret (…). Det skal vi både nyde og glæde os til, men vi er der også for en ting. Vi vil se, om vi kan lave en sensation, fortæller han til campo.dk.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Fodbolddirektør og Alm udviklede svensk topspiller: Godt match med Premier League

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det er første gang at kronjyderne er med i Europa, men nu hvor superligaholdet har formået at avancere længere end nogle turde håbe på, kan de ligeså godt gå fuldt og fast efter det ifølge den nordjyske succestræner.

– På papiret ligner det en umulig opgave, men vi skal ud og spille vores procenter og ramme vores topniveau. Men det vigtigste er, at vi tror på det, så er der muligheder, siger Thomasberg til campo.dk, der som den eneste har nærstuderet det engelske hold indtil videre på video.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Brendan Rodgers om Conference League: Jeg ved ikke, hvad det er
Randers FC spillede uafgjort mod ukrainere

De lyseblå heste starter på udebane i det britiske, når King Power Stadium lyser banen op til dysten mod Leicester d. 17. februar kl. 21:00. Returopgøret spilles præcis en uge efter på et udsolgt Cepheus Park i Randers.

Du kan se hele interviewet i videoplayeren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P