Manchester United fortsatte dårlig form hjemme på Old Trafford

Manchester United led lørdag eftermiddag endnu et pointtab, da Southampton besøgte Old Trafford i Premier League.

Ché Adams udligner til 1-1 med fornem afslutning
Ché Adams udligner til 1-1 med fornem afslutning. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United er i øjeblikket skidt kørende, da klubben først led et FA Cup-exit til Middlesbrough, hvorefter man i midtugen rejste fra Burnley med blot et point i bagagen.

Derfor skulle man lørdag eftermiddag forsøge at komme tilbage på sejrskurs, da Southampton kom på besøg i Premier League.

Her startede hjemmeholdet da også klart bedst og efter blot 21 minutter kom De Røde Djævle foran med 1-0 på en scoring af Jadon Sancho.

Den stilling holdt til pausen, men heller ikke ret meget længere.

I begyndelsen af 2. halvleg udlignede skotske Ché Adams nemlig Uniteds føring med en fornem afslutning og pludselig lignede det endnu et pointtab for de engelske giganter.

Derfor var det forløsende, da Cristiano Ronaldo fik kuglen i kassen efter 72 minutter. Dog blev målet annulleret for offside. Herefter blev det ikke til flere scoringer, hvorfor Manchester United skuffende endnu engang blot måtte nøjes med enkelt point.

Eksperter til United: Ansæt ham her som manager!

Manchester United spiller allerede på tirsdag igen, når Brighton gæster Old Trafford klokken 21:15.