Eriksen var kampens højdepunkt i Brentford – få dit Premier League-overblik her

Christian Eriksen var den største oplevelse på Brentford Community Stadium lørdag eftermiddag. Se her, hvordan det gik i eftermiddagens Premier League-kampe.

Flere fans havde Eriksen på ryggen,
Flere fans havde Christian Eriksen bag på trøjen. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen blev præsenteret foran fansene lørdag eftermiddag til stort bifald og masser af jublende fans. Kort efter skulle kampen stå mellem Brentford og Crystal Palace.

Tilskuerne fik dog ikke meget at juble over – i løbet af kampen blev det samlet til fire skud indenfor målrammen. Christian Nørgaard stod solidt plantet på Brentfords defensive midt, mens Joachim Andersen i Crystal Palace-defensiven sørgede for, at Patrick Vieiras tropper ikke lukkede mål ind.

Dermed deler holdene i porten og tilskuerne kan gå hjem med ærgrelse over manglen på chancer men rige på forventningens glæde over Christian Eriksens snarlige comeback til fodboldbanen.

Se søndagens overblik her: 👇🏼👇🏼
Liverpool opgiver ikke jagten på City – få dit Premier League-overblik her

Frank Lampard hentede sin første sejr
To formsvage mandskaber tørnede sammen på Goodison Park lørdag eftermiddag til Frank Lampards anden kamp som Everton-manager. På den modsatte side stod rutinerede Marcelo Bielsa og Leeds. Den unge manager trak det længste strå i det interne opgør.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Efter en forrygende start fra hjemmeholdet var Lampards tropper allerede kommet foran 2-0 i løbet af 23 minutter på mål af Seamus Coleman og Michael Keane. I anden halvleg lukkede og slukkede Richarlison, da han scorede til 3-0 med ti minutter tilbage.

Manchester United fortsatte dårlig form hjemme på Old Trafford

Vicarage Road er den dårligste hjemmebane i Premier League
Watford og Brighton mødtes lørdag eftermiddag til et opgør, hvor Watford med en sejr kunne spille sig over nedrykningsstregen. Hjemmeholdet har bare et problem – de er det dårligste hjemmehold i Premier League. Det kom også til udtryk lørdag eftermiddag.

Neal Maupay blev kampens første målscorer kort før pausefløjt, da han bankede bolden op i hjørnet på en halvflugter. Brighton holdt den på 1-0 indtil ti minutter før tid, hvor Adam Webster udbyggede til kampens slutresultat 2-0.

Hvis du har campo.dk’s app, kan du slå notifikationer til og få nyheder direkte på mobilen fra de klubber, du følger. Ikke pushbeskeder om kampstart og gule kort. Kun relevante nyheder. Hent app’en i App Store eller Google Play Store. 👇🏼👇🏼