City-toget buldrer videre mod mesterskabet med Sterling-hattrick

Manchester City jagter mesterskabet, og den vilde stime fortsætter. Guardiolas tropper er nu ubesejret i 15 kampe i streg.

Raheem Sterling var konduktør, da Manchester City-toget kørte lige henover Norwich City.
Sterling blev hattrickhelt for City. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester City besøgte lørdag aften Carrow Road i en ubalanceret kamp mellem top og bund. Norwich ligger nummer 16, mens City er ubesejret i Premier League i flere måneder.

Kanariefuglene var ellers klar til kamp, og prøvede med hård fight at holde Manchester City stangen. Hjemmeholdet klarede den opgave i 30 minutter, før Raheem Sterling startede målscoringen. Med en følt inderside, der gik ind i det lange hjørne, fik den engelske landsholdsspiller startet City-mandskabet, mens håbet i Norwich-spillernes øjne blev slukket.

Efter pausen overtog gæsterne kampen fuldstændigt, og to minutter inde kunne Phil Foden gøre det til 2-0 efter lidt tilfældigt klumpspil.

Og hvis man var i tvivl ved 1-0, så var man det i hvert fald ikke længere. Norwich pakkede sig, og forsøgte at reducere nederlaget. Det bemærkede målscoreren til 1-0 også. Efter et indøvet hjørnespark stod Raheem Sterling pludselig helt blank foran målet. Englænderen satte roligt panden på og gjorde det til 3-0, men han var stadig ikke færdig.

Eriksen var kampens højdepunkt i Brentford – få dit Premier League-overblik her

I kampens overtid fik Manchester City tildelt straffespark, og Raheem Sterling fik chancen for at fuldende hattricket. Det lykkedes Sterling med, og Manchester City er for øjeblikket ustoppelige. ‘The Citizens’ er ubesejrede i 15 Premier League-kampe i streg.