Premier League

Pulisic: Jeg behøver ikke redde holdet

Christian Pulisic fortæller i et interview, at han kæmper med det store pres, der ligger på hans skuldre, når han spiller for det amerikanske landshold.

Christian Pulisic fortæller i et interview, at han føler et stort pres, når han spiller for USA's landshold.
Foto: Harrison Barden/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix.

Chelsea-spilleren Christian Pulisic fik debut for det amerikanske landshold tilbage i marts 2016 som blot 17-årig.

Siden er det blevet til 45 kampe for landsholdet, men det har ikke altid været en dans på røde roser. I et interview med ESPN fortæller Pulisic, at han altid har presset sig selv, når han skulle repræsentere sit land.

– Det er nogle gange hårdt. Jeg har stadig ikke rigtig lært det. Især når jeg skal hjem til USA, så putter jeg altid rigtig meget pres på mig selv, og bilder mig selv ind, at jeg skal vise noget helt specielt, i stedet for blot at gøre mit bedste.

– For eksempel sidste gang jeg var samlet med landsholdet, der tænkte jeg de første par kampe, at jeg var nødt til at overpræstere for at redde holdet. Men det er der slet ingen grund til, for vi har et rigtig stærkt hold, siger Christian Pulisic.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Chelsea åbne for salg af formstærk spiller

“Captain America,” som Chelsea-spilleren bliver kaldt i sit hjemland, fortæller videre, at forventningerne er tårnhøje fra befolkningens side, når han træder ind på banen.

– Det har været meget at skulle leve op til. Især her i USA, for mange mennesker sætter en rigtig høj standard for mig, som jeg skal leve op til, hvilket kan være rigtig hårdt til tider, afslutter den amerikanske landsholdsspiller.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Transferjournalist: Bayern henter ikke Chelsea-stjerne til sommer

Christian Pulisic har i sine 45 landskampe for USA scoret 18 mål og lavet 10 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P