Premier League

Journalist: Premier League-profil vil væk

En af Premier Leagues store profiler har ifølge Fabrizio Romano afvist sin klubs seneste kontrakttilbud og vil heller ikke skrive under på fremtidige tilbud fra klubben.

Leicester Citys belgiske midtbanespiller, Youri Tielemans, vil angiveligt ikke forlænge sin kontrakt med Premier League-klubben.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Premier League er fyldt med store stjerner og profiler fordelt ud på de 20 klubber i ligaen. En af de spillere er belgiske Youri Tielemans, der tørner ud for Leicester City.

Den 24-årige midtbanespiller har spillet i Leicester siden 2019, hvor han ankom fra franske Monaco i en handel vurderede til omkring 45 millioner euro. Men ifølge den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano så kan Tielemans tid i Leicester snart være forbi.

LÆS OGSÅ: 👇🏻👇🏻
Medie: Chelsea åbne for salg af formstærk spiller

Romano skriver nemlig fredag aften, at den belgiske landsholdsspiller har afvist Premier League-klubbens seneste kontrakttilbud og ingen intentioner har om at skrive under på fremtide tilbud fra Leicester.

Det tyder derfor på, at Youri Tielemans har intentioner om at prøve kræfter med en ny klub, når hans kontrakt med Leicester udløber i sommeren 2023.

Fabrizio Romano melder videre, at interessen for Tielemans skulle være stor, og at flere klubber allerede vil stå klar, når transfervinduet igen åbner til sommer.

LÆS OGSÅ: 👇🏻👇🏻
Fodbolddirektør og Alm udviklede svensk topspiller: Godt match med Premier League

Youri Tielemans har siden skiftet til Leicester City i 2019 spillet 135 kampe. Her er det blevet til 23 mål og 22 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P