Premier League

Chelsea får corona-boost forud for klub-VM-finale

Thomas Tuchel har indleveret to negative Covid-19 test og er derfor ankommet til Abu Dhabi forud for Chelseas finale ved VM for klubhold.

Chelsea har fået et boost forud for finalen ved VM for klubhold, da deres tyske manager, Thomas Tuchel, er testet negativ for Covid-19.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Fredag kom det frem, at Chelsea angiveligt skulle stå klar med et privatfly til deres tyske manager, Thomas Tuchel, hvis han skulle nå at indlevere to negative Covid-19 test.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Chelsea har planen klar – privatfly til Tuchel står stand by

Chelsea-manageren har været i isolation hjemme i London, da han har været testet positiv for corona, hvilket betød, at “The Blues” selv måtte klare skærene, da de mødte Al-Halil i semifinalen ved klub-VM. De udfordringer klarede Chelsea sig ud af, da det lykkedes de forsvarende Champions League-mestre at slå det saudiarabiske mandskab med 1-0.

Forud for englændernes finalekamp ved VM imod brasilianske Palmeiras har de dog fået et boost, da Tuchel har indleveret sin anden negative Covid-19 test. Det bekræfter Chelsea på deres Twitter-profil, hvor de har delt en video med den tyske manager, der hilser på spillerne og staben.

Finalen ved VM for klubhold mellem Chelsea og Palmeiras spilles lørdag aften klokken 17.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P