Premier League

Zouma mishandlede sin kat – nu straffes hans bror

Kurt Zoumas bror, Yoan Zouma, er blevet udelukket fra sin klub på grund af de kontroversielle videoer med broderens katte.

Kurt Zouma har været en særdeles upopulær herre i de seneste dage.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix.

Kattepinerne er væltet indover Kurt Zouma i de seneste dage, efter videoer er blevet delt på de sociale medier, hvori franskmanden sparker og slår sine to katte.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Nedturen fortsætter for Zouma: Støvlesponsor stopper samarbejdet
Zouma straffes for mishandling af kat – kæmpe bøde og tvangsfjernelse

Nu er det dog ikke kun West Ham-spilleren selv, der bliver straffet for den omdiskuterede kattevideo, da hans bror, Yoan Zouma, også har modtaget en straf.

Yoan Zoumas klub, Dagenham and Redbridge, har nemlig valgt at udelukke franskmanden fra klubben oven på videoen, hvor broderen også medvirker. Det skriver den engelske National Liga-klub i en pressemeddelse ifølge The Mirror.

Grunden til udelukkelsen skyldes, at Yoan Zouma også er blevet kontaktet af RSPCA, Royal Society of the Prevention of Cruelty to Animal. Dagenham and Redbridge tager derfor afstand fra Kurt Zoumas bror, da klubben har oplevet utilfredshed blandt fansene og derfor ønsker at skabe ro.

Michail Antonio, der er holdkammerat med Kurt Zouma i West Ham, var tidligere på dagen ude og give en kommentar omkring forsvarsspillerens handlinger. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P