3F Superligaen

Thorup om skadet forsvarsduo: Turde ikke tage nogen risici

F.C. København spillede torsdag aften imod Zenit Skt. Petersborg, hvor både Davit Khocolava og Kevin Diks måtte skiftes ud før pause med skader. Cheftræner Jess Thorup giver nu en update på de to FCK-spillere.

Jess Thorup gav efter kampen imod Zenit Skt. Petersborg en update på Davit Kochalava og Kevin Diks, der måtte udgå med skader.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Torsdag aften mødte F.C. København russiske Zenit Skt. Petersborg i træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal, hvor københavnerne tabte i straffesparkskonkurrencen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Comeback og debut da FCK fik uafgjort mod russiske giganter

Undervejs måtte cheftræner Jess Thorup dog skifte to af hans profiler ud, da Davit Kochalava og Kevin Diks begge måtte udgå i første halvleg med skader. FCK-træneren giver efter kampen en status på de to forsvarsspillere til klubbens hjemmeside.

– Vi turde ikke tage nogen risici, så snart de mærkede lidt, så derfor tog vi dem ud med det samme.

– Jeg har allerede talt med dem, og det ser fornuftigt ud, men vi skal lige se de næste par dage, så har vi bedre overblik. Men vi turde ikke tage nogen chancer i dag, fortæller Thorup og uddyber videre, at man generelt passer på spilleren i træningsturneringen:

– Det gjorde vi heller ikke med nogle af dem, der blev taget ud senere, men gerne ville have fortsat, så det fik de ikke lov til. Der er stadig lidt over en uge til at bygge på formmæssigt for de spillere, der mangler lidt.

– Men alle de andre så rigtig godt ud og spillede 90 minutter, og ja, de var trætte til sidst, men det var også meningen.

F.C. Københavns første kamp i Superligaen efter vinterpausen er søndag den 20. februar, når de hjemme i Parken møder OB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P