Premier League

Rooney åbner op om mentale problemer: Jeg kunne have taget mit eget liv

Manchester United-legenden Wayne Rooney fortæller i et interview, at han havde det så skidt mentalt, at han var bange for at tage sig eget liv.

Wayne Rooney undersøges af FA
Wayne Rooneys udtalelser i ny dokumentar undersøges nu af FA. Foto: Scanpix/Ritzau.

I forbindelse med en ny dokumentar om Manchester United-legenden Wayne Rooney, der udkommer fredag den 11. februar på streamingtjenesten Amazon Prime Video, har den tidligere engelske landsholdsangriber åbnet op om mentale problemer.

Det blev den nuværende Derby-manager interviewet om af BBC Breakfast, hvor Rooney kom med nogle voldsomme beskrivelser af, hvordan hans mentale helbred påvirkede ham, da han var yngre.

– For 10-15 år siden kunne man ikke… Jeg kunne ikke gå ind i et omklædningsrum og fortælle, at jeg havde alkoholproblemer, og at jeg kæmpede med mit mentale helbred. Det kunne jeg ikke.

– Jeg frygtede, at jeg skulle dø. Jeg tror, som jeg sagde før, at man laver fejl, hvilket jeg også gjorde. Det kunne have været med piger, at have kørt beruset, hvilket jeg også har gjort. Det kunne også have været at slå nogen ihjel. Jeg kunne have taget mit eget liv. Og det er et skidt sted at være.

– Så jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp, hvis jeg skulle redde mig selv, men også for at redde min familie, siger Wayne Rooney.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Rooney-udtalelse giver bagslag: Undersøges af FA

Wayne Rooney nåede i sin aktive karriere, der varede 19 år, at score 313 mål og lave 184 assist i 767 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P