LaLiga

Nyindkøbte Ferran Torres: Denne tidligere Barca-spiller er min helt

FC Barcelonas nyindkøbte offensivspiller Ferran Torres, fortæller i et interview med klubben, at den tidligere Barca-spiller David Villa er hans helt.

Ferran Torres, der i januar transfervinduet skiftede til FC Barcelona, fortæller i et interview, at hans helt store helt er David Villa.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

En af januar transfervinduets helt store handler var Ferran Torres, der skiftede til FC Barcelona fra Manchester City for 55 millioner euro.

At valget netop landede på Barcelona er måske ikke så overraskende, for i et interview på catalanernes YouTube-kanal fortæller Torres, at hans helt store helt er en tidligere Barca-spiller.

– David Villa er min helt. Jeg ville elske at tage på ferie med ham. Jeg ville aldrig blive træt, fordi jeg ville kunne lære så meget af ham, og det ville være en stor ære, siger Ferran Torres.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Barca med vild milepæl: 20 forskellige målscorer i denne sæson

David Villa nåede at spille 119 kampe for FC Barcelona, hvor han scorede 48 mål og lavede 26 assist. Derudover vandt den spanske legende blandt to spanske mesterskaber og Champions League-turneringen en enkelt gang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P