Premier League

Medie: United-spillerne har udset sig drømmemanager

Manchester United leder efter en manager, der kan tage over til sommer, når Ralf Rangnicks vikariat stopper. Men ifølge et medie så har Uniteds omklædningsrum allerede udset sig en favorit.

Manchester Uniteds omklædningsrum skulle angiveligt have udset sig deres favorit manager til at overtage jobbet til sommer.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden Ole Gunnar Solskjær blev fyret som manager i Manchester United tilbage i november måned sidste år, har der været mange spekulationer om, hvem det næste navn bliver, der skal sidde i det berygtede managersæde.

I første omgang er det tyske Ralf Rangnick, der har taget rollen som “caretaker” ind til sommer, da klubben ikke ønskede at drage nogle forhastede beslutninger.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ny Juventus-spiller afviste Manchester United: De virkede reserveret

Der har derfor været flere navne i spil til det både eftertragtede og frygtede trænerjob i United. Et af de navne, der i de sidste mange år er gået igen, er Mauricio Pochettino.

Den argentinske træner, der tidligere har stået i spidsen for Tottenham i Premier League, skulle være et aldeles interessant navn i den røde Manchester-klub. Tanken om den nuværende Paris Saint-Germain-træner skulle sågar have spredt sig til omklædningsrummet. Det skriver ESPN.

Ifølge det amerikanske medie så skulle Manchester Uniteds spillere have tiltro til, at Pochettino er den rigtige mand til jobbet, hvilket der ovenikøbet skulle være blevet diskuteret åbent om blandt spillerne.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Manchester United vil hente denne Barca-spiller

Muligheden for at argentinske Pochettino kan tage over i “The Red Devils” blev ikke mindre sandsynlig, efter det fornyligt kom frem, at den tidligere Tottenham-manager formentlig er færdig i Paris til sommer. Det kan du læse meget mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P