Premier League

Joao Cancelo slår fast: Denne City-spiller vinder Ballon d’or en dag

Manchester City-spilleren Joao Cancelo fortæller til klubbens hjemmeside, at Phil Foden kommer til at vinde Ballon d'Or en dag.

Manchester Citys forsvarsspiller, Joao Cancelo, fortæller i et interview, at Phil Foden kommer til at vinde Ballon d'Or.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Joao Cancelo har været en af Manchester Citys bedste spillere i denne sæson, hvor den portugisiske back har medvirket i 23 ud af 24 kampe for de forsvarende engelske mestre.

I et interview på klubbens hjemmeside fortæller City-spilleren blandet andet, at Phil Foden har potentialet til at blive den bedste.

– Ilkay Gündogan er en fænomenal spiller. Men ifølge mig, så vil Phil Foden blive en Ballon d’Or-vinder i fremtiden, siger Joao Cancelo.

Derudover har den portugisiske landsholdsspiller også rosende ord tilovers for sin landsmand, Bernado Silva.

– Bernado har indflydelse på mig hver dag, fordi jeg hver dag opdager en ny egenskab ved ham som spiller.

– I min optik, så er han en fænomenal spiller. Selvfølelig vil jeg tale for ham, fordi han er min ven, men han er ikke verdens bedste midtbanespiller lige nu, men han er helt klart en af dem, afslutter Manchester City-backen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Guardiola slår imponerende pointrekord i Premier League

Phil Foden fik sin førsteholdsdebut i Manchester City tilbage i 2017 som blot 17-årig. Sidenhen har den engelske landsholdsspiller tørnet ud for klubben i 148 kampe, hvori han har scoret 38 mål og lavet 29 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P