Premier League

Holdkammerat i West Ham sætter ord på Zouma-opførsel: Er det værre end racisme?

Kurt Zouma er i disse dage en særdeles upopulær herre, men nu sætter hans holdkammerat i West Ham Michail Antonio ord på franskmandens opførsel.

West Hams Michail Antonio forsvarer ikke Kurt Zouma, men stiller sig uforstående overfor, hvorfor racisme ikke er lige så slemt.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det er ikke gået manges næser forbi, at West Hams Kurt Zouma er havnet i noget af en modvind, efter videoer af franskmanden, der sparker og slår sine katte, er kommet frem.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Nedturen fortsætter for Zouma: Støvlesponsor stopper samarbejdet

Torsdag har Michail Antonio, der er holdkammerat med Zouma i West Ham, sat ord på hele episoden, da han i sin bil blev adspurgt til franskmandens opførsel.

– Jeg har et spørgsmål til dig. Synes du, at det han har gjort er værre end racisme?

– Jeg er ikke for, noget af det han har gjort. Jeg er overhovedet ikke enig i hans handlinger. Men der er mennesker, der er blevet fanget og dømt for racisme, og de har efterfølgende spillet fodbold igen.

– Det bliver straffet med otte spilledages karantæne eller noget i den stil. Men nu vil folk have, at andre skal fyres eller miste deres levebrød.

– Jeg er nødt til at stille det spørgsmål til jer alle sammen. Er det han har gjort værre, end det som mennesker har gjort, der er blevet dømt for racisme, siger Antonio ifølge Sky Sports.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P