Tre gode Southampton-minutter nedlagde Spurs

Southampton vandt onsdag aften over Tottenham i den engelske Premier League med to mål på tre minutter i kampens sidste kvarter.

Southampton leverede et stort comeback imod Tottenham, da de vandt med 3-2 i Premier League.

Hjemme på Tottenham Hotspur Stadium skulle Tottenham onsdag aften møde Southampton i den engelske Premier League, hvor tre gode minutter fra udebaneholdet ændrede kampen.

Tottenham fik en god start på kampen, da en god aflevering fra danske Pierre-Emilie Højbjerg blev prikket ind af Southamptons forsvarsspiller Jan Bednarek, der måtte notere sig for et selvmål. 18 minutter spillet og 1-0 til Spurs.

Medie: Rigmand vil købe Tottenham for kæmpe beløb

Udebaneholdet skulle dog kun bruge fem minutter på at nedbryde Antonio Contes Tottenham-defensiv, da Armando Broja i det 23. minut kunne score til 1-1.

20 minutter før tid kunne Heung-Min Son dog sende Tottenham på sejrskurs, da han på oplæg fra Lucas Moura kunne sende bolden i mål til 2-1.

I det 79. minut vendte Southampton dog kampen på hovedet, da de med to hurtige scoringer fik vendt et 2-1 nederlag til en 2-3 sejr.

Først scorede norske Mohamed Elyounoussi til 2-2 i det 79. minut, hvorefter skotske Che Adams i det 82. minut scorede kampens sidste mål til 2-3. Engelske James Ward-Prowse spillede en hovedrolle i begge mål, da han assisterede både nordmanden og skotten.

Roerslev-straffe hjalp Man City til sejren over Brentford

I det 93. minut var Steven Bergwijn dog tæt på igen at blive den store redningsmand for Tottenham og Conte, da han fik sendt bolden i mål til 3-3. Desværre for hollænderen og Spurs blev målet annuleret for offside efter et VAR-gennemtjek.

Dermed tog Southampton alle tre point, da de på tre minutter vende kampen på hoved og slog Tottenham med 2-3.