Premier League

Liverpool-legende roser Thomas Frank: Han laver et helt fantastisk arbejde

Brentfords danske manager, Thomas Frank, får rosende ord med på vejen for hans arbejde i Premier League-klubben fra en Liverpool-legende.

Thomas Frank får igen roser fra engelske fodboldeksperter, hvor Liverpool-legende John Barnes hylder danskeren.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix.

Brentford har imponeret alt og alle i denne sæson efter de rykkede op i den bedste engelske række, Premier League. Efter 23 kampe i ligaen indtager London-mandskabet med de mange danskere en flot 14. plads, mens mange eksperter spår oprykkerklubben til at overleve.

Det har blandt andet medbragt stor ros til Brentfords danske manager, Thomas Frank. En af de eksperter, som er en del af Franks heppekor, er Liverpool-legenden John Barnes, der i dag fungerer som ekspertkommentator på SpilXperten.

– Han laver et helt fantastisk arbejde i Brentford – de burde være favoritter til at rykke ned. Dermed ikke sagt, at de ikke vil dale i tabellen i den sidste del af sæsonen – det vil være forventet. Med det de allerede har præsteret, er det svært at forlange meget mere, hvilket er derfor, at Frank er blevet belønnet med en ny kontrakt.

– Udfordringen bliver at fastholde pladsen i Premier League. Harmonien og selvtilliden er god, så der er fuldt fortjent, siger John Barnes til Tipsbladet.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Overrasket Thomas Frank sikker: Eriksen er ikke med mod City

Thomas Frank og Brentford har i deres første 23 kampe i Premier League indsamlet 23 point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P