3F Superligaen

Døhr Tychosen klar i spyttet til FCM-fans: Folk har lov til at have deres meninger

Mads Døhr Tychosen skiftede på januar transfervinduets sidste dag til FC Midtjylland fra FC Nordsjælland, hvilket skabte utilfredshed blandt ulvenes fans. Nu kommenterer forsvarsspilleren selv på den blandede velkomst.

Mads Døhr Thychosen vender hjem til FC Midtjylland.
Mads Døhr Thychosen skifter til FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Den nye FC Midtjylland-spiller, Mads Døhr Tychosen, oplevede en meget blandet velkomst til heden, da han på januar transfervinduets sidste dag skiftede FC Nordsjælland ud med hans tidligere klub i Jylland.

I et interview på Midtjyllands YouTube-kanal fortæller den nyslåede FCM-spiller, at han er mere end klar til at tilbagekæmpe troen på ham fra de midtjyske fans.

– Når man er en offentlig person, så er der delte meninger om en, og alle folk har lov til at have deres meninger, og jeg har en stor respekt til dem, der har en negativ mening om mig også, det har alle en ret til. Min opgave er, at nu når jeg er i FC Midtjylland, og der har været lidt blandet tilbagemeldinger på, hvordan jeg er kommet retur til klubben, så er mit mål jo, at se om jeg ikke kan få dem vendt over på min side ved at være den person, jeg er på banen, og jeg vil finde 100 procent for FC Midtjylland.

– Så jeg glæder mig til at kunne få vendt dem over og få fejret en masse triumfer sammen, siger Døhr Tychosen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
FC Midtjylland udlejer kant til tyrkisk klub

Derudover begrunder den tidligere FCN-spiller også, hvorfor han tilbage i 2019 ville væk fra FC Midtjylland.

– Da jeg tog væk fra Midtjylland, så var det for at få noget mere spilletid og komme ud og vokse som spiller igennem spilletid og minutter på banen, og det fik jeg ikke super meget af til sidst i min tid i Midtjylland. Så det var derfor, jeg valgte at tage væk, og nu har jeg været ude og spille stort set fast i to og et halvt år i FC Nordsjælland. Så det passer perfekt, for nu er jeg klar til at komme tilbage og bidrage med endnu mere, end jeg gjorde første gang.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Udskældt FCM’er: Vidste det ikke

Mads Døhr Tychosens første chance for at vise sig frem for FC Midtjyllands fans er, når midtjyderne den 17. februar møder PAOK hjemme på MCH Arena i Conference League-1/16-finalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P