3F Superligaen

David Nielsen: Vi har altså et fedt og spændende hold

AGF's cheftræner, David Nielsen, er mere end fortrøstningsfuld forud for aarhusianernes første superligakamp i forårssæsonen.

campo.dk talte med David Nielsen efter AGF's kamp mod norske Bodø/Glimt
campo.dk talte med David Nielsen efter AGF's kamp mod norske Bodø/Glimt. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF har haft en godkendt vinteropstart, hvor de har vundet to ud af tre af deres træningskampe samt scoret et hav af mål.

Superligaklubbens cheftræner, David Nielsen, er derfor fyldt med optimisme frem mod AGF’s første kamp i Superligaen efter vinterpausen imod SønderjyskE.

– Vi har altså et fedt og spændende fodboldhold, og det er ikke bare noget, jeg siger, fordi jeg skal. Jeg mener det. Og det bliver kun bedre herfra. Det er jo også derfor, at vi ikke har gjort mere i transfervinduet. Vi tror på det her hold, og vi har også tidligt fortalt spillerne, at der ikke ville komme alle mulige nye navne til vinduet, så det har de vidst, og det har styrket os.

– Det er ikke spillernes skyld, at vi kom så dårligt fra land i sæsonen. Det er min skyld, og alle os bag holdet, for vi havde ikke holdet klar fra start af sæsonen, undervurderede, at der manglede relationer, udtaler David Nielsen til Århus Stifstidende.

Kampen mellem AGF og SønderjyskE spilles fredag den 18. februar klokken 19 på Sydbank Park i Haderslev.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P