Dansk Fodbold

Conte om Eriksen-skifte til sommer: Godt for ham, mig og klubben

Antonio Conte er ifølge den engelske avis Evening Standard ikke afvisende for at hente Christian Eriksen til sommer, hvilket ville være godt for alle parter, siger han.

Christian Eriksen ankommer til Brentfords træningsanlæg
https://www.brentfordfc.com/ - Foto: obfcp.co.uk/Mark D Fuller

Christian Eriksen arbejder intenst på at blive klar til Premier League. I mandags startede danskeren i træning for Brentford, og allerede før hans første kamp, er Tottenhams italienske manager, Antonio Conte, ude og snakke om et gensyn med Spurs til sommer.

– Det ville være godt for ham, mig og klubben, siger italieneren ifølge avisen Evening Standard, med henblik på at Spurs burde forsøge at hente den danske playmaker tilbage til klubben til sommer.

Conte løfter også sløret for, at han i søndags mødte Christian Eriksen på et hotel i London, inden midtbanespillerens start i Brentford.

Christian Eriksen, der tilbragte seks og en halv sæson med Spurs, før han skiftede til Inter i januar 2020, var aldrig rigtig tæt på at skrive under med Tottenham i januar.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Nej, helt ærligt nej. Jeg var overrasket over situationen, for jeg troede ærligt talt, at Christian havde brug for mere tid, før han kom tilbage til England. Selvfølgelig er Eriksen en del af Tottenhams historie. Jeg ønsker ham alt det bedste for fremtiden. Og du ved aldrig, hvad der vil ske. Det ville være godt for mig at arbejde sammen med ham igen, siger Conte ifølge avisen.

Antonio Conte har i flere måneder skreget på forstærkninger til Tottenham, og på Deadline Day fik han også tiltrængt forstærkning.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Overrasket Thomas Frank sikker: Eriksen er ikke med mod City

Endnu en forstærkning i form af danske Christian Eriksen vil altså kunne ske uden købspris til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P