LaLiga

Ungdomstræner om hjemvendt Barca-stjerne: Måtte stoppe ham i at tage armbøjninger

Han skiller sig ganske markant ud fra sin nye holdkammerater i FC Barcelona, når man alene ser på de fysiske attributter, men det er ikke noget nyt for Adama Traoré, der allerede som ungdomsspiller havde voldsomme spidskompetencer.

Adama Traoré armbøjninger FC Barcelona
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Højdemæssigt skiller Adama Traoré sig ikke ud i FC Barcelona-truppen, men det gør han, hvis man måler på omfanget at hans overarme.

Det er dog ikke noget nyt for den tilbagevendte Barca-stjerne, der allerede som ungdomsspiller i klubben fik skældud, når han hans dedikation tog overhånd.

– Da jeg trænede ham i juniorårene, var jeg nogle gange nødt til at skælde ham ud for at få ham til at stoppe med at tage armbøjninger, siger Jordi Condom, der var med til at hente Traoré til Barcelona-akademiet i 2004-05.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Adama Traoré dengang og nu – se den vilde udvikling

– Han havde fart og power og skilte sig ud ved måden, han driblede på. Ikke så meget i en-mod-en-dueller men nærmere i hans evne til at lave lange afleveringer til sig selv og så løbe fra sin modstander. Selv dengang var han ustoppelig – det var umuligt at fange ham, forklarer Condom til spanske Marca.

Den nuværende sportsdirektør i belgiske Waasland-Beveren mener da også, at Traoré allerede i sin comeback-kamp mod Atletico Madrid fik vist prøver på det, han er god til.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Det gamle Barcelona tilbage – udspiller Atletico med 4-2 i ægte drama

– Han viste allerede i sit comeback, hvad han er i stand til. Han er en hårdtarbejdende, vedholdende og meget rolig dreng, lyder det fra Condom.

Adama Traoré er 178 centimeter høj og vejer 86 kilo.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P