3F Superligaen

Niels Frederiksen efter Brøndby-nederlag: De var ikke bedre end os

Brøndby tabte tirsdag mod Brentford B ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal - Niels Frederiksen mener ikke, at resultatet afspejler styrkeforholdet mellem trupperne.

Niels Frederiksen og Brøndby tabte til Brentford B ved Atlantic Cup.
Foto: campo.dk.

Brøndby tabte tirsdag 1-0 til Brentford B, da de to mandskaber tørnede ud ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal.

Brøndby stillede med det, man vel godt kan kalde for en ‘blandet landhandel’. Der var fundet plads til de tre nyindkøb i form af Carl Björk, Frederik Alves Ibsen og Joe Bell, men samtidig var der også fundet plads til en håndfuld af klubbens ungdomsspillere.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ungt Brøndby-mandskab taber til Brentford B

Selvom Brøndby langt fra stillede i stærkeste opstilling, mener Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, at man burde have fået et bedre resultat med derfra.

– De kommer ind med en masse energi og fysik, og arbejder stenhårdt for hinanden inde på banen. Men jeg synes bestemt ikke de var bedre end os, siger Niels Frederiksen til campo.dk og fortsætter:

– Det blev en lidt underlig kamp. Jeg synes ikke, vi skal tabe.

– Vi har bolden rigtig meget, og vi har også nogle lige-ved-og-næsten-situationer, men jeg synes ikke, vi bliver farlige nok. Vi skaber ikke nok store chancer, på trods af at der er masser af muligheder til det. Så jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke får scoret og skabt noget mere.

Artiklen fortsætter under reklamen.

For anden kamp i træk ved Atlantic Cup, blev Brøndbys modstander reduceret til ti mand efter et rødt kort – der gik dog ikke længe, før Brentford B satte en ny mand på banen.

– Det synes jeg er fint. Jeg har læst op på reglerne efterfølgende, og det er sådan, at hvis det er et rødt kort i første halvleg, så må man godt at erstatte spilleren, og hvis det er i anden halvleg, så må man ikke.

– Det skete heldigvis i første halvleg, og det synes jeg er fint. Vi havde jo ikke lyst til at spille 11 mod 10 en gang mere.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ny Brøndby-spiller: Alle kender Brøndbys fans

Brøndby spiller sin næste, og sidste, kamp ved Atlantic Cup fredag den 11. februar. Her møder Brøndby sin vel nok stærkeste modstander ved træningsturneringen, når den russiske storklub Zenit byder op til dans.

Du kan se interviewet med Niels Frederiksen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P