3F Superligaen

Medie: Her er Patrick Olsens kommende klub

Patrick Olsen ligner mere og mere en færdig mand i AGF, og ifølge BT er den 27-årige midtbanespiller da også meget tæt på et skifte allerede inden Superligaen starter.

Patrick Olsen AGF Slask Wroclaw
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Transfervinduet er lukket i Danmark, og derfor kan klubberne ikke hente forstærkninger.

Det betyder dog ikke, at klubberne ikke kan skille sig af med spillere, som ikke længere spiller en rolle i klubben, og det ser mere eller mindre ud til at være situationen for Patrick Olsen i AGF.

Den 27-årige københavner var end ikke i truppen til AGF’s sidste fire superligakampe i efteråret, og nu mener B.T. at vide, at klubben fra Fredensvang sender Olsen videre – nærmere bestemt til Polen, hvor transfervinduet endnu ikke er lukket.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
AGF-slider: Ny kontrakt eller udlandet

Nærmere bestemt skulle det ifølge den danske avis være midterklubben med det mundrette navn Slask Wroclaw, der får glæde af Patrick Olsens evner fremadrettet.

AGF købte Patrick Olsen i AaB i sommeren 2020 for et beløb, der menes at ligge tæt på otte millioner danske kroner. Dengang blev han udstyret med en femårig kontrakt, og den resterer der således stadig tre og et halvt år af.

Patrick Olsen skiftede i 2012 Brøndbys ungdomshold ud med italienske Inter, hvor det blev til en enkelt kamp i Coppa Italia.

Siden gik turen over Norge og Strømsgodset og Haugesund, inden franske Lens i 2015 skrev kontrakt med danskeren. Fra Lens gik turen i januar 2017 videre til schweiziske Grasshoppers, hvor han allerede et halvt år senere stoppede.

I september 2017 udnyttede FC Helsingør, at Olsen stod uden kontrakt, og han var således med til at rykke op i Superligaen, inden AaB hentede ham i sommeren 2019.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P