Premier League

Chelsea uden Tuchel ved VM: Han ringer hele tiden

Chelsea-manager, Thomas Tuchel, er blevet hjemme i England på grund af smitte med covid-19, mens resten af holdet skal spille semfinale ved VM for klubhold. Men den tyske manager er i konstant kontakt med holdet fra sin isolation.

Thomas Tuchel blev lørdag testet positiv for covid-19, og er derfor i isolation.
Thomas Tuchel blev lørdag testet positiv for covid-19, og er derfor i isolation. Foto: REUTERS/Peter Powell.

Selvom Chelsea-manager, Thomas Tuchel, er corona-isoleret hjemme i London, er han hele tiden i kontrakt med Chelsea-truppen og holdet omkring. Det forklarer klubbens træner Zsolt Low på et pressemøde frem mod semifinalen ved klub-VM i Abu Dhabi, skriver klubbens hjemmeside.

– Vi er løbende i kontakt med Thomas (Tuchel, red.). Vi har mange møder sammen, han ringer til os hele tiden. Vi får opkald under træning og også når vi kommer ud om aftenen. Vi prøver at gøre det, som om han er her hos os, siger Zsolt Low og fortsætter:

– Vi har et meget dygtigt medicinsk personale, en meget god teamledelse, en masse støtte som trænerstab til at hjælpe os med at fortsætte i denne situation. Vi er stadig i kontakt med Thomas (Tuchel, red.), og han hjælper os hver dag med at forberede træningssessionerne, med at forberede teammøder.

Det er ikke den ideelle situation for klubben, men det er nok lige så slemt for den tyske manager hjemme i London, forklarer Zsolt Low.

– Jeg ved ikke, hvordan han opfører sig derhjemme. Det kan være meget svært for ham at sidde foran fjernsynet med alle følelserne. Thomas er absolut træneren, der kan lide at være sammen med holdet og give en masse energi til holdet. Så det er den udfordring, han skal håndtere, siger Chelsea-træneren.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Chelseas Tuchel testet positiv for Covid-19

Chelsea spiller sin semifinale mod Al Hilal fra Saudi Arabien onsdag klokken 17.30. I den anden semifinale mødes mexicanske Monterrey og Al Jazira fra De Forenede Arabiske Emirater. Den kamp spilles ligeledes onsdag men klokken 14.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P