Bundesligaen

Chok-transfer: Dortmund snupper Bayern-profil

Niklas Süle skifter fra Bayern München til Dortmund.

Niklas Süle forlader Bayern München til fordel for Dortmund.
Foto: Emmanuel Dunand/AFP/Ritzau Scanpix

Mandag begyndte rygterne om, at Niklas Süle havde besluttet sig for at skifte Bayern München ud med Dortmund. Senere samme dag er rygterne blevet til en realitet. Det bekræfter Dortmund.

– Vi er tilfredse med, at vi var i stand til at skrive kontrakt med den tyske landsholdsspiller Niklas Süle på en kontrakt på fire år, lyder det fra Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc.

Zorc bliver til sommer afløst på sin post af Sebastian Kehl, som også er særdeles tilfreds med den nye signing.

– Niklas har under private omstændigheder vist os, at han har stor interesse i Borussia Dortmund. Han har en masse erfaring, ro i det opbyggende spil og den nødvendige fysik til at tage det næste skridt med os fra sommer, lyder det fra Kehl.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Niklas Süle er startet inde i 14 ud af 21 kampe for Bayern München i Bundesligaen denne sæson, og skiftet kommer derfor som en stor overraskelse, da det normalvist er Bayern München, der henter de andre Bundesliga-klubbers profiler.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Bayern må undvære Neuer i flere uger efter knæoperation

Skiftet bliver først effektiviseret til sommer, hvor Niklas Süle skifter til Dortmund på en fri transfer, da han til den tid har kontrakt udløb med Bayern München.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P