Serie A

Ny Juventus-spiller afviste Manchester United: De virkede reserveret

Manchester United var en af flere klubber, der ønskede at hente schweizeren Denis Zakaria under vinterens transfer. Nu forklarer spilleren, hvorfor han afviste Manchester United fremfor Juventus.

Denis Zakaria skiftede fra Mönchengladbach til Juventus for 200 millioner kroner. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter en årrække med flotte præstationer i Mönchengladbach, blev midtbanespilleren Denis Zakaria solgt til Juventus på vintertransferens deadline-dag.

Flere Premier League-klubber viste interesse i den 25-årige schweizer, og nu forklarer spilleren selv, hvorfor han blandt andet afviste Manchester Uniteds kontraktudspil.

– Juventus var den klub, der viste mest lidenskablighed i at hente mig. Man kan mærke, på måden folk taler til en, om de har interesse. De andre klubber, der kontaktede mig, virkede mere reserveret, siger Denis Zakaria til mediet La Tribune de Geneve.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
OPDATERET: Eriksen tilbage på træningsbanen – se de første billeder her

Zakaria fik sin debut for den gamle dame søndag aften i 2-0 sejren over Verona. Det blev en festdag for midtbanespilleren, der indviede sin tid i klubben med en scoring.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P