Europæisk Fodbold

Drama i Norge: Solbakkens søn præsenteret i ny klub – sælgende klub afviser

Der er slet ikke enighed blandt kommunikationsafdelingen i de to norske klubber Stabæk og Viking. Førstnævnte har solgt Ståle Solbakkens søn Markus Solbakken til Viking, men Viking offentliggjorde handlen før tid. Se Stabæks offentlige svar her.

Markus Solbakken Viking
Foto: Stabæk Fotball

Der er næppe nogen tvivl om, at Markus Solbakken snart kan iføre sig Vikings mørkeblå trikot.

Sønnen af den tidligere FCK-træner, Ståle Solbakken, blev tidligere mandag præsenteret hos klubben fra Stavanger, der på Twitter ønskede ham velkommen i klubben, og samtidig kunne afsløre, at han havde skrevet under på en fireårig kontrakt.

Det tweet er nu fjernet, og det er der formentlig en ganske god grund til. I hvert fald kom der prompte et svar fra Solbakkens nuværende klub, Stabæk, der bad kommunikationsafdelingen hos Viking om at sende dem en besked.

– Hej Vikings medieafdeling. Send gerne en privat besked (telefonen fungerer også) til os angående spillerkøb, så kan vi kommunikere dette på den rigtige måde – NÅR tingene er klar, lød det fra Stabæk.

Den norske landstræner-søn nåede endda at blive fotograferet med sin nye trøje, men det hele er altså gået lidt for stærkt i Viking, som beklager overfor Stabæk.

– Vigtig info. Det gik for hurtigt i svingene her på stadion. Elendig kommunikation. Det beklager vi. Stabæk vi kommer stærkt tilbage, lyder det fra Vikings Twitteprofil.

Efterfølgende lader der dog til at være faldet en smule ro på gemytterne i det norske, da Stabæk har accepteret undskyldningen. Kommunikationsafdelingerne i de to klubber var dog langt fra færdige med at diskutere, men denne gang blev det taget i en venlig og humoristisk tone.

– Tak for beklagelsen! Sådan noget kan ske. Vi smider bare et par millioner og Berisha (Viking-anfører Veton Berisha, red.) oveni regningen, så er vi kvit, lyder det fra Stabæk.

Markus Solbakken er 21 år og var i sidste sæson med til at rykke ned fra den bedste norske række med Stabæk. Nu lader han dog til, hvis klubberne kan enes, om at vende tilbage til den bedste række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P