3F Superligaen

Bo Henriksen efter ’vanvidskamp’: Vi kunne score 10-15 mål

FC Midtjylland var søndag aften involveret i en ganske bemærkelsesværdig træningskamp i portugisiske Albufeira, hvor midtjyderne smed en 3-0-føring og i sidste ende tabte til islandske Breidablik. En kamp som de ifølge Bo Henriksen skal vinde 99 ud af 100 gange.

Bo Henriksen FC Midtjylland FCM Breidablik Algarve Atlantic Cup
Foto: campo.dk

Indtil videre har Atlantic Cup i Portugal, som har deltagelse af både Brøndby, F.C. København og FC Midtjylland ikke budt på målrige kampe, men det fik FC Midtjylland søndag aften lavet om på.

De fik dog hjælp til de mange mål fra den islandske modstander fra Breidablik, for selvom FC Midtjylland scorede tre mål i første halvleg, så gjorde Breidablik dem kunsten efter i anden halvleg, hvorefter danskerne tabte den efterfølgende straffesparkskonkurrence. Så langt skulle de bare slet ikke være kommet for midtjyderne.

– Det var jo sådan lidt en vanvidskamp i forhold til, at vi jo kunne score 10-15 mål uden problemer. Vi har rigtig mange 100 procent-chancer, så selvfølgelig skal vi vinde den her 99 ud af 100 gange, sagde Bo Henriksen efter kampen til campo.dk.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
FC Midtjylland snublede fælt og smed 3-0 føring mod islændinge

Med til historien hører det, at FC Midtjylland stillede med en blanding af nye, etablerede og i højt grad unge spillere, og derfor kunne de også tage positive ting med fra kampen.

– Det er en fed læring for vores unge drenge, vi spiller med seks af dem, der skal spille Youth League på onsdag, og det er jo en god læring, for det er voksen-fodbold, det lærer vi alle sammen noget af, lød det fra FCM-cheftræneren med reference til UEFA Youth League-kampen på onsdag mod Club Brügge.

Faktisk var der nærmest udelukkende rosende ord til de unge spillere, mens de kritiske briller i højere grad blev rettet mod nogle af de erfarne kræfter på holdet.

– De unge drenge gjorde det fantastisk, og de fik ikke nok opbakning af de lidt ældre, og det er noget af det, vi alle skal lære af. Jeg vil vinde fodboldkampe, og det her var skidt i anden halvleg.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
FC Midtjylland udelader flere salgsemner til træningslejr

– Der er rigtig mange på banen, der kan tage mere ansvar, end de gør, for det er da irriterende at tabe til et hold, som vi burde have vundet 12-3 over. [..] Hvis vi kigger på Xg (forventede mål, red.), så tror jeg vi vinder med ni-to eller noget i den stil, så den vej rundt er jeg da fortrøstningsfuld over, at vi er bedre end dem, men derfor er man da irriteret, når man står her, og det må man godt være, lyder det afslutningsvis fra Bo Henriksen.

Mens flere af de unge spillere rejser hjem og påbegynder forberedelserne til kampen onsdag mod Club Brügges U19-mandskab, venter der fortsat en enkelt kamp for de tilbageværende spillere i Portugal. Den kamp står på fredag, hvor norske Vålerenga venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P