3F Superligaen

AGF-anfører holder døren på klem for udlandet

Patrick Mortensen vil ikke afvise, at et udlandseventyr kunne friste ham. I første omgang vil han dog levere varen for AGF i foråret.

Trods stort fokus i AGF, vil Patrick Mortensen ikke afvise, at et udlandsskifte kan komme på tale
Trods stort fokus i AGF, vil Patrick Mortensen ikke afvise, at et udlandsskifte kan komme på tale. Foto: Kristian Korotayev/campo.dk

LA TORRE GOLF RESORT, MURCIA

Intet varer evigt. Det er en sandhed, som mange fodboldfans af og til må forholde sig til, når deres yndlingsspillere drager videre i karrieren.

Der er da heller ingen tvivl om, at Patrick Mortensen er en sand kultfigur i Aarhus, hvor hans præstationer og mange mål har spillet ham helt ind i hjerterne hos mange AGF-fans.

Tidligere har han dog talt om, at et sidste udlandseventyr godt kunne friste. Derfor spurgte campo.dk indtil netop dette på holdets træningslejr i Sydspanien.

– Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. I fodboldens verden er det dumt at kigge længere frem end til næste kamp. Det gør jeg heller ikke. Det er klart, at jeg er nået en alder nu, hvor jeg qua mine præstationer her i AGF, så har jeg kæmpe motivation. Først og fremmest for at gøre det godt i foråret, score en masse mål og hjælpe holdet på den måde. Og så må vi se, hvad der sker til sommer, siger Patrick Mortensen og fortsætter:

– Men jo.. Jeg har tidligere udtalt, at jeg godt kunne tænke mig at prøve et sidste eventyr et eller andet sted og komme ud. Nu må vi se, hvad tiden viser.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Skadet AGF-profil: Håber jeg er klar til premieren

32-årige Patrick Mortensen står i denne sæson noteret for tre mål for AGF i Superligaen, og han har kontrakt med AGF helt frem til sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P