3F Superligaen

Niels Frederiksen efter Uhre-salg: Her skal målene komme fra

Brøndby har mistet Mikael Uhre i transfervinduet, men Niels Frederiksen har et godt bud på, hvor Uhres manglende mål nu skal komme fra.

Niels Frederiksen Brøndby støtter forslag om fem udskiftninger
Niels Frederiksen er blandt de superligetrænere, der støtter forslaget om fem udskiftninger. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby solgte i løbet af transfervinduet Mikael Uhre, der er rejst tværs over Atlanten for at prøve lykken i USA, hvor han fremover skal tørne ud for Philadelphia Union i MLS.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Så meget får Brøndby for Mikael Uhre

Mikael Uhre blev med sine 11 mål topscorer i efteråret, ikke bare i Brøndby men i hele Superligaen. Brøndbys næstmest scorende spiller denne sæson er Kevin Mensah, der er noteret for tre mål.

Det rejser derfor spørgsmålet om, hvor Brøndbys mål nu skal komme fra.

– I dag (fredag, red.) fik vi to mål fra vores wingbacks. Det var vi ret godt tilfredse med. Det er jo noget af det, vi gerne vil – have vores wingbacks til at score noget mere, fortæller Niels Frederiksen til campo.dk og fortsætter:

– Men det er klart, at Carl Björk er kommet ind og Marko Divkovic skal også kunne score, og Simon Hedlund skal score mere, end han plejer at gøre. Og så gerne lidt fra vores 8’er også.

Niels Frederiksen er dog godt klar over, at der er langt fra Mikael Uhres antal mål og ned til de næste brøndby-spillere på listen.

– Vi ved godt, at vi erstatter ikke Mikael Uhres mål bare på en spiller én til én, men så må vi fordele det lidt mere ud, siger han.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brøndby debutant kan ikke vente: Alle i verden har hørt om Brøndbys fans

Mikael Uhre blev også topscorer i forrige sæson, da Brøndby vandt mesterskabet. Her stod han for 19 mål i 32 kampe i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P