Det gamle Barcelona tilbage – udspiller Atletico med 4-2 i ægte drama

FC Barcelona havde søndag Adama Traoré og Dani Alves i startformationen, og de to tilbagevendte stjerner gjorde comeback i en suveræn Barcelona-sejr.

Alba og Alves scorede begge flotte mål i et sandt drama da Barcelona vandt med 4-2 mod Atletico

FC Barcelona var tilbage i sprudlende spillehumør på hjemmebanen Camp Nou søndag eftermiddag, hvor de vandt med 4-2 over Atletico Madrid i et klassisk spansk drama.

Topopgøret havde det hele lige fra verdensklasse scoringer, rødt kort, dansk debut, comebacks, helte- og skurkeroller og drama på sidelinjen. Spansk fodbold når det er bedst.

Cheftræner Xavi havde fundet plads til både Adama Traoré og Dani Alves i startformationen, og det var en god ide, da de to dominerede højresiden med en helt anden offensiv tilgang, end Barcelona har været kendetegnet ved i sæsonen indtil nu.

Barcelonas dominans begyndte først da Atletico Madrid og Carassco scorede efter kun otte minutters spil. Først på et drømmemål af Jordi Alba efter 10 minutter, hvor han fra kanten af feltet helflugtede bolden over i fjerneste hjørne. Et mål der ikke kan undgå at blive indstillet til årets mål i LaLiga.

Også siden ved Gavi og Araujo der scorede for hjemmeholdet i første halvleg, hvor også Adama Traoré flere gange viste, at han kan blive umådelig svær at dække op for modstanderne her i foråret.

Og så kom dramaet for alvor. Fra starten af anden halvleg kom Daniel Wass ind og fik debut for Atletico, og fire minutter senere blev bolden spillet indenom danskeren, hvorefter Dani Alves fuldendte et flot Barcelonaopspil med sin scoring til 4-2, og Camp Nou gik amok.

Barca-fans med klar besked til Dembélé før storkamp

Og det gjorde Dani Alves også selv senere. Først reducerede Luis Suarez til 4-2, og så var det, at Dani Alves tabte hovedet og fik direkte rødt kort for en stempling. Dramaet fortsatte til sidste fløjt, og man glemte næsten helt, at Barcelona også gav debut til Pierre Emerick-Aubameyang med en halv times spil tilbage.

FC Barcelona placerer sig med sejren på en fjerdeplads i LaLiga med 12 point op til rivalerne fra Real Madrid.