Bundesligaen

Wolfsburg-træner om Wind: Har brug for at forstå forventningerne

Jonas Wind er skiftet til Wolfsburg denne vinter. Og angriberens nye cheftræner roser danskeren, men mener, angriberen har brug for noget tid til at forstå, hvad der forventes af ham på sin position.

Jonas Wind har brug for tid til at forstå sin rolle i angrebet, forklarer Wolfsburg-cheftræneren.
Jonas Wind har brug for tid til at forstå sin rolle i angrebet, forklarer Wolfsburg-cheftræneren. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix.

Jonas Wind skiftede Superligaen og F.C. København ud med Bundesligaen og Wolfsburg i januar. I sin nye klub er der ros til den danske landsholdsangriber efter træninger fra cheftræner Florian Kohfeldt, der dog også mener, at Wind har brug for at forstå sin rolle på positionen i angrebet, skriver Bulinews.com.

– Både Kevin (Paredes, red.) og Jonas (Wind, red.) har haft brug for lidt tid til at forstå, hvad der forventes i deres position, siger cheftræneren.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Jonas Wind med tårevædet FCK-afsked: Jeg har nydt hver dag!

Florian Kohfeldt har i øvrigt meldt tilbagekomne Max Kruse i startopstillingen til Wolfsburgs vigtige bundkamp mod Greuther Fürth.

Kampen spilles søndag klokken 17.30 og kan ses på TV 3 Max. På campo.dk kan du hver dag få det fulde overblik over alle de kampe, der sendes på TV. Du kan se TV guiden her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P