Premier League

West Ham putter nyt prisskilt på profil: Dyreste englænder nogensinde

West Ham-stjernen Declan Rice har længe være et eftertragtet emne i engelsk fodbold. På et pressemøde fortæller cheftræneren David Moyes, at spillerens tidligere prisskilt på 880 millioner kroner ikke er højt nok.

West Ham ønsker angiveligt at gøre Declan Rice til den dyreste englænder nogensinde med nyt prisskilt.
Udover at være den helt store profil i West Ham, er Declan Rice blevet en fast del af det engelske landshold. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Gode engelske spillere har det med at være særdeles attraktive internt i Premier League, hvilket ofte ses på prisskilterne. West Ham-profilen Declan Rice er alt andet end en undtagelse.

Chelsea viste interesse for landsholdsspilleren i sommer, men var ikke villige til at matche den angivne pris på 100 millioner pund, svarende til 880 millioner kroner.

LÆS OGSÅ:👇👇
Medie: Premier League-legende til samtale i Sunderland

Nu fortæller West Hams træner David Moyes, at klubber med interesse i Rice, skulle have lagt pengene på bordet inden sæsonstart for at få ham til den pris. Det skriver mediet 90min.

– Jeg sagde i sommer, at jeg synes Delcan Rice var 100 millioner pund værd. Det var prisen, det var billigt og det var chancen for at få Declan Rice til den pris, siger David Moyes på et pressemøde.

90min hævder, at West Ham forøger prisen med 20 millioner pund, så Rice altså får et nyt prisskilt på omkring 1,055 milliarder kroner. Det vil gøre ham til den dyreste brite nogensinde.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Medie: Rüdiger afviser Chelsea

Aftalen der sendte Jack Grealish til Manchester City i sommer er det dyreste skift for en engelsk spiller nogensinde, da Aston Villa modtog omkring 100 millioner pund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P