3F Superligaen

Vejle-fanfavorit er klar til at smøge ærmerne op: Jeg tror bundærligt på overlevelse

Tobias Mølgaard har været i Vejle siden 2018, hvor han efterhånden har etableret sig, som en af de bærende kræfter på det rødklædte mandskab fra Trekantområdet. En kulturbærer i spe, der tror på, at Vejle også er at finde i Superligaen til sommer.

Tobias Mølgaard ser frem til pokalmødet med FC Midtjylland
Foto: Alexander Walther Petersen.

TUI MAGIC LIFE, BELEK

Vejle Boldklubs højreback, vestjyske Tobias Mølgaard, har med tiden udviklet sig til at blive én af de mest vellidte Vejle-spillere blandt fansene.

Det er der øjensynligt mange gode grunde til. Foruden hans krigeriske præstationer på banen, hvor han spæner frem og tilbage med sin utrættelige fuldkornsrugbrødsmotor og kæmper for klubben, som en af de mest erfarne VB-spillere, er han også sikker i sin sag, da campo.dk interviewer ham på hotellet i Belek fredag aften.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Ny VFF-chef: Skal føre Viborg-udtrykket videre

Vejle skal blive oppe i den bedste danske række, og netop den pointe køber den dynamiske højreback ind på, selvom han erkender, at overlevelseskampen i Superligaen bliver hård.

– Selvfølgelig fylder det meget (nedrykningsrisikoen, red.). Men jeg tror på overlevelsen. Vi har fået nogle spændende spillere ind i truppen, som kan hjælpe os her i foråret. Så du får mig ikke til at sige, at vi ikke kan nå at lukke hullet op, fortæller han til campo.dk og slår fast:

– Jeg tror faktisk bundærligt på, at der en mulighed for overlevelse, hvis vi kan toppræstere. Det er selvfølgelig ikke givet, men det er det, vi stræber efter, forklarer en fattet Mølgaard, der samtidigt sætter et par ord på, hvor meget klubben betyder for ham.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Når man er glad for at være i den klub, man er i, så betyder det meget. Særligt når man ikke kun spiller for sig selv, men også for de mange ansatte og fans, der har tilknytning til truppen, siger den vestjyskfødte backspiller, der er blandt de VB-spillere med flest kampe under bæltet.

Sidste testkamp på træningslejren byder på OB

Vejle slutter deres træningslejrsturné af med en danskerdyst mod superligamodstanderne fra Odense Boldklub. Det bliver en kamp, som forsvarsspilleren ser frem til:

– Jeg synes altid, det er sjovt at møde hold fra Superligaen, som man kender. Forberedelsen er nemmere og man ved, hvad man går ind til. Derfor tror jeg det bliver en god test for os. Det er en modstander, som vi kommer til at møde igen, slutter en smilende Mølgaard til campo.dk.

Vejles sidste testkamp på træningsbanerne i Tyrkiet mod OB sparkes i gang kl. 11:00 (9:00 dansk tid) på Cornelia Diamond Football Center i Belek. Kampen bliver vist på klubbens YouTube-side og rummer tre halvlege.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P