3F Superligaen

Ny FCK’er: Jeg smed alt for at komme til klubben

Nicolai Jørgensen skiftede i transfervinduet tilbage til F.C. København. Et skifte, som han gjorde alt for skulle ske, fortæller han.

Nicolai Jørgensen opgav meget for at komme hjem til FCK.
Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix.

Nicolai Jørgensens karriere i udlandet har været hårdt for humøret de seneste år. Derfor valgte angriberen at opgive en masse penge og rive kontrakten over med tyrkiske Kasimpasa for at vende hjem til F.C. København. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

– Det endte med en halvårig kontrakt, fordi jeg tror, at FC havde deres betænkeligheder om, hvor mit niveau lå. Det forstår jeg 100 procent. Men jeg sagde også samtidig til dem, at hvis det ikke var noget, jeg 100 procent ville, så havde jeg ikke gjort det. Jeg havde to et halvt år tilbage i Tyrkiet, og jeg efterlod en kæmpe bunke penge dernede. Jeg smed alt, hvad jeg havde, for at komme hjem, siger han til avisen.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Solgt FCK’er om ny klub: Et perfekt match

Den 31-årige angriber ser tilbage på en svær tid i udlandet. Ihvertfald de seneste år. Han bankede kasser ind på samlebånd i hollandske Feyenoord, men da tiden var moden til et skifte væk og blandt andet Newcastle United lokkede med en kontrakt, ville klubben ikke slippe ham.

Tiden i Feyenoord endte til sidst med en ophævelse af kontrakten i 2021 og et skifte til Tyrkiet og klubben Kasimpasa. Da muligheden for en tilbagevenden til FCK opstod i vinterens transfervindue, var Nicolai Jørgensen ikke i tvivl. Han ville hjem til klubben, han forlod i 2016. Også selvom det betød farvel til store pengebeløb.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu er angriberen så tilbage og er i øjeblikket med F.C. København på træningslejr i Algarve i Portugal. Humøret er tilbage og han tror på, at det bliver en god genforening med klubben.

– Jeg tror ikke, at folk skal være så nervøse for, om FC har gjort det rigtige, for det er mig, der har opgivet mest for at få det her til at ske. Jeg er 100 procent på, at det bliver monster fedt for begge parter, siger Nicolai Jørgensen.

F.C. København og Nicolai Jørgensen spiller lørdag klokken 16 en testkamp mod svenske Halmstads i Portugal. Kampen kan iøvrigt ses på Eurosport 2 og Discovery+. På campo.dk kan du hver dag få det fulde overblik over alle de kampe, der sendes på TV. TV guiden finder du her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P